Massage Århus - Velkommen
Massage Århus - Hvad er det?

Massage

HVAD ER FYSIURGISK MASSAGE? Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning. Den anatomiske viden gør det muligt at lokalisere lidelsen og udføre en specifik behandling herfor. Fysiurgisk massage har været praktiseret siden 1800-tallet og har været anvendt som behandlingsform på danske sygehuse. Massage er genvej til velvære og sundhed - også selvom du ikke fejler noget.

HVAD ER MASSAGE GODT FOR? Fysiurgisk massage har en lang række helbredende virkninger. Bl.a. øges blodgennemstrømningen og affaldsstofferne udskilles fra muskelvævet. Dermed forbedres bevægeligheden i muskler og led.

Massage styrker immunsystemet og virker smertestillende, da kroppen udskiller endorfiner, der er kroppens naturlige morfinstof.
Massage sænker blodtrykket og giver en dybere og lettere vejrtrækning.
Massage forkorter restitutionstiden efter muskelskader og hjælper muskelfibrene i at hele sig og undgå arvæv.
Massage kan behandle specifikke livsstilsrelaterede problemer: musearm, golfalbue, spændingsrelateret hovedpine, iskiassmerter, overbelastningsskader m.m.

Desuden er massage afstressende og giver ro i sindet. Det giver overskud til at opfange nye stress-signaler og reagere hensigtsmæssigt.
Massage giver en stor oplevelse af velvære, egen pleje og øger bevidstheden mellem krop og sjæl.

Udviklet af Webzoo