Fysiurgisk massage

Under fysiurgisk massagebehandling gennemarbejdes musklerne fra deres udspring til deres tilhæftning. Dette skaber en øget blodgennemstrømning og dermed frigøres de ophobede affaldsstoffer i blodbanen.

Massagen stimulerer kredsløbet og immunforsvaret, og gendanner muskelbalancen. 

Massagen virker både afspændende og smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Ved udskillelse af affaldsstoffer og tilsætning af næringsstoffer opnås optimal restitution og bevægelighed.
 
Jeg går gerne et lag dybere i min massageform og skaber større mobilitet i fastlåste led. Denne type massage kan forårsage forløsende smerte undervejs, men skal dog holdes indenfor smertegrænsen. Til gengæld virker det meget befriende for både muskler og led.
 
Fysiurgisk massage er en relevant behandling for dig, der bla. lider af spændinger i kroppen, hovedpine, holdningsrelateret problematikker, overbelastning som følge af arbejdsstillinger, hvad enten du har stillesiddene eller hårdt fysiske funktioner.
 
Det anbefales at drikke rigeligt med vand efter massage, for at fortynde blodet og dermed få affaldsstofferne ud via urinen. I modsatfald risikerer man hovedpine og ubehag efter massage.

Massage er afstressende og skaber ro i sindet. Det giver overskud til at opfange nye stress-signaler og reagere hensigtsmæssigt. Derfor er det ofte et fornuftigt supplement til behandling af stress.

Massage giver en stor oplevelse af velvære, egen pleje og øger bevidstheden mellem krop og sjæl.
Henrik Davidian | CVR: 30155823 | Banegårdspladsen 10, 2., 8000 Aarhus C - Danmark | Tlf.: +45 20 94 92 14 | info@massage-aarhus.dk